Георги Милев

Back
PMSolutions > За нас  > Екип > Георги Милев

Георги Милев

Управител

Георги Милев има повече от 20 години опит в областта на финансите и счетоводството. Преди да създаде Пи Ем Солюшънс, Георги започва трудовата си кариера в банковата сфера. Работи повече от 12 години като като Финансов директор в няколко международни компании и търговски представителства. Опитът му включва и работа в компания, свързана с доставка и дистрибуция на бързооборотни стоки като управител.

През 2009 г. създава Пи Ем Солюшънс ЕООД и вече повече от 10 години е начело на финансово-счетоводния екип от експерти. Отговаря пряко за бизнес процесите в компанията, системата за управление на качеството, данъчното консултиране и прилагане на трудово-правното и осигурително законодателство за клиентите на фирмата. Георги притежава значителна експертиза в аутсорсинг на персонал и счетоводство в различни сектори, като търговски и производствени компании, международни представителства, компании в туризма, рекламата и услугите, клиники по дентална медицина, проекти с финасиране от ЕС и други.

В свободното си време Георги обича да спортува. Запален скиор и сноубордист, Георги обожава да прекарва време със семейството си в планината, да организира интересни и вдъхновяващи преходи сред красивата природа и да намира множество поводи за радост и гордост в мъничките неща, редом с картината на големите числа.