История на фирмата

Back
PMSolutions > За нас > История на фирмата

Химията между хората е определяща за доверието и успеха в бизнеса

Счетоводна компания Пи Ем Солюшънс ЕООД е създадена през 2009 година и повече от 10 години функционира на пазара на счетоводни и пейрол услуги с екип, който има над 20 години професионален опит.

Екипът на компанията вярва в персоналния подход и силната връзка с нашите клиенти, защото знаем че само така можем да предоставим услуги от най-високо качество и отношения на сътрудничество и доверие. Специализирани сме в осъществяването на цялостен счетоводен и финансов мениджмънт. Предлагаме пълна гама услуги в областта на счетоводство и финанси, пейрол и лизинг на персонал, бизнес консултиране, данъчно-правно консултиране, вътрешен и независим одит при стриктно спазване на българското законодателство и защита интересите на клиентите ни.

Нашите клиенти са български и чуждестранни фирми, различни по мащаб и опериращи в широк спектър от икономически сектори.

Цените на предлаганите от нас счетоводни и финансови услуги се предоставят въз основа на индивидуална оферта в зависимост от конкретните бизнес нужди на всеки един клиент. Работим както на абонаментен, така и на еднократен принцип в условията на мобилно счетоводство и с посещение на място.

При желание да получите ценово предложение за услуги може да ни изпратите запитване на имейл адрес: office@pmsolutions-bg.com

В Пи Ем Солюшънс ЕООД предлагаме обслужване на клиенти базирани в град София, Перник, Костинброд и околните населени места, както и дистанционно обслужване в градове в цяла България – Пловдив, Благоевград, Русе, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора и други.