Отстъпка за нови абонати от цялата страна

Back
PMSolutions > Новини  > Отстъпка за нови абонати от цялата страна

Отстъпка за нови абонати от цялата страна

В Пи Ем Солюшънс сме подготвили специално предложение за всички нови, абонаментни договори за счетоводно и ТРЗ (пейрол) обслужване. За компаниите, които сключат договор с нас за счетоводни и/или пейрол услуги до 31 Декември 2020 г., в първия месец ще бъдат обслужени безплатно!

Възползвайте се от нашето специално предложение за сключване на абонаментен договор за пълно счетоводно и/или пейрол обслужване, независимо в коя част на България е базиран бизнесът Ви. В Пи Ем Солюшънс ЕООД предлагаме счетоводни и пейрол услуги на фирми в цялата страна, в условията на дистанционно, онлайн обслужване и с посещение на място, когато е необходимо.

Услугата дистанционно счетоводство включва всички аспекти и процеси на стандартното абонаментно счетоводно обслужване с посещение в нашия офис и при клиента. Разликата е в начина на комуникация и обмен на документи, които се изпращат предимно по имейл или с куриер, когато са необходими в оригинал. Срещите на място са рядкост, провеждаме ги като телефонни и видеоконферентни разговори в удобно за клиентите ни време. Облачните технологии са развити до такава степен, че със сигурност същестевно оптимизират процесите по отношение на време и разходи, както за нас като счетоводна къща, така и за нашите клиенти.

В условията на карантина във връзка с пандемията от COVID-19, гъвкавият и установен с годините опит в дистанционно обслужване, ни позволи да посрещнем новите предизвикателства напълно подготвени и дори с предимство. Нашите клиенти не изпитаха никакви затруднения или забава по отношение на регулярното счетоводно обслужване и администриране на заплати, както и за годишното счетоводно приключване и подаване на годишна данъчна декларация в определените законови срокове. Продължихме да работим с всички наши клиенти в София, Перник, Костинброд, Пловдив, Благоевград, Русе, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, дори и с клиенти, които се намираха извън страната, без нито един ден закъснение.

Ще се радваме да Ви предоставим най-доброто от дългогодишния ни опит и експертиза в областта на финансовото и управленско счетоводство. Възползвайте се от лятната ни оферта и станете наш абонат!

Екипът на Пи Ем Солюшънс ЕООД

За връзка са нас:

Телефон +359 888 51 15 95
+359 887 43 44 74
Имейл office@pmsolutions-bg.com

***
СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ
ПЕЙРОЛ УСЛУГИ
ЦЕНИ
ЗА НАС